ForsidenUtlysningerPolitisk rådgiver

Arbeidernes Ungdomsfylking søker politisk rådgiver

Utlysning fra: Arbeidernes Ungdomsfylking

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 09.06.2020
HeltidFast stilling

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med over 11 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og 6 politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.

AUF har to faste 100 %-stillinger ledig som politisk rådgiver ved AUFs sentrale kontor. Søknadsfrist 9.juni.

AUFs rådgivere har ansvaret for AUFs politiske målområder, samt kontakt med bl.a. interesseorganisasjoner og Arbeiderpartiets stortingsgruppe. De ledige stillingene vil ha ansvar for rådgivning innen ulike politiske områder, fungere som rådgiver og sekretær for en av sentralstyrets ressursgrupper og oppfølging av politikk i fylkeslagene i AUF.

Politiske rådgivere jobber også med organisasjon. Arbeidsoppgaver som eksempelvis ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier, arbeid med Frifondsmidler og arrangementer m.m. vil tillegges stillingen. Det er ønskelig at søkere oppgir i sin søknad hvilke organisatoriske oppgaver en har kompetanse på, og hva man kan tenke seg å jobbe med. Oppgi spesifikt hvilken erfaring og kunnskap du har med å lage innhold til sosiale medier.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, har god ordenssans, godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø. Søknad med CV og attester/referanser sendes på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 9. juni.

Tiltredelse: Etter avtale, men ønskelig med oppstart i løpet av kort tid.

Publisert 4. juni 2020

Topp