ForsidenUtlysningerPolitisk rådgiver med ansvar for organisasjon

Arbeidernes Ungdomsfylking søker politisk rådgiver med ansvar for organisasjon

Utlysning fra: Arbeidernes Ungdomsfylking

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 09.06.2020
HeltidFast stilling

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med over 11 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og 6 politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.

AUF har ledig en fast 100% stilling som rådgiver med ansvar for organisasjon ved AUFs sentrale kontor. Søknadsfrist 9. juni. Tiltredelse etter avtale.

Rådgiveren vil ha ansvar for den daglige oppfølgingen av AUFs organisasjon. Rådgiveren vil ha ansvar for oppfølging av fylkessekretærene, medlemsadministrasjon, planlegging av kampanjer, planlegging av sommerleir og lignende. Andre lignende driftsoppgaver ved det sentrale kontoret vil bli tillagt stillingen. Det er også politiske oppgaver av ulik art tilknyttet stillingen. Det er ønskelig at det oppgis i søknaden hvilke organisatoriske politiske områder man har stor interesse for.

Vi søker etter en medarbeider som har god ordenssans, gode skriveferdigheter, godt humør og som har en særdeles god evne til å arbeide selvstendig. Å kunne jobbe med flere oppgaver parallelt er en forutsetning. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø.

Søknad med CV, attester/referanser og vitnemål sendes på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 9. juni.

Publisert 4. juni 2020

Topp