ForsidenUtlysningerProgram- og arrangementskonsulent/-rådgiver

Norges KFUK-KFUM-speidere søker program- og arrangementskonsulent/-rådgiver

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM-speidere

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 12.06.2019
HeltidFast stilling

Vil du gi barn og unge fantastiske opplevelser? Vi søker etter deg som ønsker å jobbe for å gi barn og unge gode mestrings- og felleskapsopplevelser!

Stillingens hovedoppgave er å ha ansvar for våre nasjonale kurs og arrangementer. Hvis du har lyst til å jobbe og skape resultater sammen med frivillige, trives med prosjektarbeid og har lyst på en jobb med mening hvor du kan gjøre en forskjell bør du lese videre.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for kurs og arrangementer for ungdom.
  • Rekruttere og følge opp frivillige.
  • Være saksbehandler i internasjonale saker og samarbeid.
  • Bistå i program- og organisasjonsutviklingsarbeid.

Hvem søker vi?

Det er ønskelig at kandidaten har høyere utdanning. Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel. Du må like å ha kontakt med mennesker, være initiativrik og strukturert. Du bør være praktisk og løsningsorientert, kunne jobbe selvstendig og i team, være resultatbevisst og serviceinnstilt. Hvis du er fleksibel og håndterer varierte arbeidsoppgaver vil dette være en jobb for deg.

Stillingen inngår i program- og organisasjonsutviklingsteamet med fem ansatte. Noe kvelds- og helgearbeid må regnes med. Søkeren må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, lønn etter avtale, god forsikring- og pensjonsordning, telefon- og treningsgodtgjørelse, fem ukers ferie, og fri i romjul og påske. Vi er 11 ansatte på forbundskontoret og vi holder til i trivelige lokaler i KFUM-bygget i Oslo med egen kantineordning.

Oppstart snarest eller etter avtale.

Henvendelser om stillingene kan gjøres til teamleder for program- og organisasjonsutviklingsteamet Emma Bodman på tlf. 404 86 233, eller fungerende generalsekretær Ragnhild Erevik Fosse, på tlf. 916 85 616.

Søknad med CV sendes innen 12. juni 2019 til post@kmspeider.no.

Om Norges KFUK-KFUM-speidere

Norges KFUK-KFUM-speidere er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner med 11 000 medlemmer fordelt på 250 grupper over hele landet. Vi driver et aktivt speiderarbeid for barn og unge med fokus på kristen tro, felleskap, personlig utvikling, friluftsliv og samfunnsengasjement.

Publisert 3. juni 2019

Topp