ForsidenUtlysningerProsjektansatt innen medlems- og innsamlingsarbeid

Natur og Ungdom søker prosjektansatt innen medlems- og innsamlingsarbeid

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.12.2017
DeltidProsjektstilling

Vil du jobbe med å utvikle medlems-og innsamlingsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har en ny prosjektstilling i 100%, med varighet fra januar til desember 2018.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. I 2018 oppretter vi en ny prosjektstilling som vil jobbe med utvikling av medlems- og innsamlingsarbeidet. Stillingen er i 100%, med varighet fra januar til desember 2018. Den ansatte vil ha kontorplass i Oslo.

Stillingen vil ha ansvar for arbeidet med verving av nye medlemmer til Natur og Ungdom. Dette innebærer å utvikle vervearbeidet og gjennomføre kampanjer, og å følge opp vervearbeidet i fylkeslagene. I tillegg til å få flere nye medlemmer, er det et mål å få flere medlemmer til å gjenbetale kontingenten (betale kontingent for andre, tredje, fjerde gang osv). Den ansatte vil arbeide for å forbedre rutiner for gjenbetaling.

Den prosjektansatte har også hovedansvar for NU-venn-ordningen – Natur og Ungdoms faste givere. Oppgavene handler om å skaffe nye givere, jobbe for at eksisterende givere gir mer, og vedlikehold av systemene. Det er et mål å utvikle giverpleie og systemer så ordningen når flere personer og skaper flere inntekter i framtida. Prosjektstillingen vil også jobbe med engangsbeløp og gaver til organisasjonen.

Den prosjektansatte vil også delta i daglig drift av medlemsregisteret herunder registrere nyinnmeldte, besvare henvendelser og løpende oppdatering av registeret.

Vi søker deg som:

  • Har evne til å tenke strategisk og kreativt rundt verving
  • Er initiativrik og idérik
  • Er god til å samarbeide og engasjere andre
  • Har god teknisk forståelse og sans for systemer
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er som nevnt i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd. Prosjektstillingen varer fra januar til desember 2018. Kontrakt og oppstart forutsetter finansiering gjennom budsjettvedtak på landsmøtet i januar 2018 (sannsynlig).
I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknadsfrist er 3. desember. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Anna Birkeland Olerud (daglig leder) – 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no

Publisert 22. november 2017

Topp