ForsidenUtlysningerProsjektkoordinator

Norges KFUK-KFUM-speidere søker prosjektkoordinator

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM-speidere

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.02.2017
HeltidProsjektstilling

Prosjektkoordinator for speiderleiren Futura 2018.

KFUK-KFUM-speiderne skal sommeren 2018 arrangere landsleir på Lånke i Stjørdalen i Trøndelag. Vi søker nå rette vedkommende til stillingen som prosjektkoordinator.

Landsleiren er organisasjonens største og viktigste arrangement, som holdes hvert 4. år. Vi venter 6.000 entusiastiske barn og unge fra inn- og utland.

Stillingen er et engasjement i 100 % fra juni 2017, eller etter avtale, til og med august/september 2018. Leiren er organisert som et prosjekt med en egen komité av frivillige, ledet av leirsjefen. Prosjektkoordinatoren vil ha en sentral rolle i planlegging og koordinering av landsleiren og rapporterer til leirsjefen.

Vi søker en person med stort hjerte for barne- og ungdomsarbeid, og med noen av følgende egenskaper:

  • Erfaring fra planlegging og ledelse av større arrangementer og prosjekter.
  • Evne til å arbeide målrettet og systematisk.
  • Erfaring fra frivillige organisasjoner og god til å inspirere og få fram det beste i frivillige.
  • Gode samarbeidsevner, men kan også arbeide selvstendig.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både norsk og engelsk.
  • Kunnskap og ferdigheter innen ett eller flere av følgende områder: kommunikasjon/markedsføring, økonomi, administrasjon eller logistikk.

Det er en fordel med speider- eller landsleirerfaring. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Søkeren må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag. Vi tilbyr en helt unik jobb som vil gi deg erfaringer du vil ha nytte av resten av livet.

Arbeidssted er forbundskontoret i Oslo, med mulighet for noe arbeidstid i Trondheim. Tiltredelse er ønskelig fra juni 2017. Reising og kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingskategori og lønn er iht. forbundets tariffavtale. Det tilbys fleksitid, trenings- og utstyrsgodtgjørelse m.m.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med landsleirsjef Astrid Østensen tlf. 995 41 986 etter kl. 16.00, eller generalsekretær Heidi Furustøl tlf. 997 05 145 på dagtid.

Søknad med CV sendes innen 15. februar 2017 til: post@kmspeider.no

Merk søknaden: Prosjektkoordinator landsleir.

Publisert 4. januar 2017

Topp