ForsidenUtlysningerProsjektleder for Familiehuset Drammen

Norges KFUK-KFUM søker prosjektleder for Familiehuset Drammen

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Drammen
Søknadsfrist: 09.08.2020
DeltidProsjektstilling

KFUK-KFUM Forandringshuset Drammen søker prosjektleder for Familiehuset Drammen (50 % ett-årig prosjektstilling med mulighet for forlengelse).

Vil du bidra til å skape inkluderende fellesskap og meningsfull aktivitet for unge mennesker? Vil du kjempe for alle unges rett og mulighet til å leve og utvikle seg som hele mennesker? Forandringshuset er KFUK-KFUM sin storsatsing på forebyggende arbeid og inkludering, og har som ambisjon å bli en ledende aktør på det forebyggende feltet i Norge. Vårt arbeid er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset er åpent for alle som vil delta, uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet, nasjonalitet og økonomisk situasjon. Vi er radikale på samarbeid og jobber for å samle gode krefter til det beste for barn og unge. Vi er til for alle unge og jobber særlig med å inkludere de som av ulike grunner opplever utenforskap.

KFUK-KFUM Forandringshuset Drammen ble etablert i 2018 og har vært i sterk vekst helt siden start. Et av Forandringshusets nye satsningsområder i Drammen er et lekelokale i sentrum for barn og barnefamilier. I Juni 2020 signerte Forandringshuset Drammen en leieavtale og en samarbeidsavtale med Drammen KFUK-KFUM som hovedsamarbeidspartner i en oppstartperiode ut 2022. Vi er nå på jakt etter noen som ønsker å være med å starte opp og utvikle et godt tilbud som svarer på de reelle behovene for barn og barnefamilier i Drammen. I samarbeid med offentlige og ideelle aktører vil vi etablere et kraftsenter for barn og barnefamilier i Drammen som svarer på Forandringshusets visjon:
“Vi løfter frem unges engasjement og tar deres drømmer på alvor. Vi skaper åpne og trygge fellesskap hvor unge deltar og har innflytelse. Vi gjør det mulig for unge mennesker å forandre verden!”

Nå søker vi deg som vil være med å bygge opp vårt arbeid for barn og barnefamilier i Drammen.

Arbeidssted er i Familiehuset Drammens lokaler i sentrum (Øvre Torggate 12), med mulighet for kontorplass i Fjell Kirke. Stillingen er plassert i Forandringshusets stab og vil i det daglige ledes av virksomhetsleder for KFUK-KFUM Forandringshuset Drammen.

Kvalifikasjoner

Du har:

 • Fullført eller under utdanning innenfor relevant høyere utdannelse og/eller dokumentert realkompetanse.
 • Erfaring med prosjektledelse og utviklingsarbeid
 • Kjennskap til og engasjement for barn og unges leve- og oppvekstvilkår
 • Erfaring fra forebyggende arbeid i ideell og/eller offentlig sektor
 • Gode norskkunnskaper, med god skriftlig og muntlig formidlingsevne.

Egenskaper

 • Jobber godt selvstendig og er strukturert og ryddig
 • Initiativrik og ser muligheter i en oppstartsfase
 • Jobber godt i team og i samarbeid med andre aktører
 • Er lærevillig og ønsker å være i kontinuerlig utvikling
 • Identifiserer deg med KFUK-KFUMs arbeid, formål og verdier.
 • Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

I KFUK-KFUM ønsker vi at staben skal reflektere mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Søkere med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter.
 • Godt kollegafellesskap som er med å utvikler prosjektet
 • Lønn i henhold til tariffavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Politiattest må fremlegges. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Ta gjerne kontakt med Virksomhetsleder i Forandringshuset Drammen, Kim Vian Bjerkestrand, tlf. 951 63 882 eller virksomhetsleder i KFUK-KFUM Forandringshuset Norge Øivind Mehl Landmark, tlf. 414 00 720 for mer informasjon om stillingen.

Søknad med CV sendes: personal@kfuk-kfum.no

Søknadsfrist er 9. august 2020

Publisert 27. juli 2020

Topp