ForsidenUtlysningerProsjektleder for inkludering

Natur og Ungdom søker prosjektleder for inkludering

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.12.2017
DeltidProsjektstilling

Vil du jobbe med å styrke inkluderingsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har en ny prosjektstilling som leder for inkluderingsarbeidet i organisasjonen. Stillingen er i 50%, med varighet fra januar til desember 2018.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. I 2018 oppretter vi en ny prosjektstilling som leder for inkluderingsarbeidet i organisasjonen. Stillingen er i 50%, med varighet fra januar til desember 2018. Den ansatte vil ha kontorplass i Oslo.

Som prosjektleder for inkludering har du det overordnede ansvaret for at organisasjonen kommer videre på inkluderingsfeltet. Målet er at Natur og Ungdom skal være en åpen og inkluderende organisasjon som er et naturlig sted å engasjere seg for all ungdom. Dette innebærer at Natur og Ungdoms kommunikasjon skal nå et bredt mangfold av ungdommer, at arrangementene våre skal ha mange typer læring og aktiviteter, og at vi skal ha en organisasjonskultur som engasjerer og inkluderer all miljøengasjert ungdom.

Prosjektlederen vil samarbeide med arrangørgrupper i sentralleddet med å lage tilrettelagte nasjonale arrangementer, og i å finne aktiviteter som mobiliserer en bredde av ungdommer. Du vil også jobbe med å utarbeide verktøy som gjør det enklere å nå ut til nye grupper, for eksempel kursopplegg, materiell eller forbedring av NUs kommunikasjon. Samarbeid med lokal- og fylkeslag og de ansatte fylkessekretærene vil være en vesentlig del av arbeidet. Dette innebærer både å være tilgjengelig for spørsmål og å aktivt søke samarbeid. Du vil reise på besøk til lokallag og hjelpe dem med å lage planer for inkludering i lokallaget og inkluderende arrangementer.

Prosjektlederen skal videreføre arbeid som tidligere er gjort på feltet, og jobbe for å finne nye inkluderingstiltak. En viktig pekepinn for arbeidet vil være organisasjonsprogrammet som vedtas på landsmøtet i januar. Noe av arbeidet forutsetter midler som må søkes inn, og prosjektlederen vil ha ansvaret for søknader og rapportering.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik og idérik
  • Er god til både å samarbeide og å jobbe selvstendig
  • Har god struktur i arbeidet
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid og gjerne større prosjekter
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er som nevnt i 50 % og lønnes med 8 763 kr brutto/mnd. Prosjektstillingen varer fra januar til desember 2018. Kontrakt og oppstart forutsetter finansiering gjennom budsjettvedtak på landsmøtet i januar 2018 (sannsynlig).

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknadsfrist er 3. desember. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder) – 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Bendik Hugstmyr Woie (organisasjonssekretær) – 41 76 35 08 eller bendikw@nu.no

Publisert 22. november 2017

Topp