ForsidenUtlysningerProsjektleder for utvikling av nettportal (utvidet frist)

LNU søker prosjektleder for utvikling av nettportal (utvidet frist)

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 23.02.2020
HeltidProsjekt

Vi søker en prosjektleder til vårt arbeid med utvikling av en nettportal for lån og leie av lokaler for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 98 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.

LNU har fått bevilget 2 millioner korner av Barne- og familiedepartementet til utvikling av en felles portal for utlån og utleie av lokaler til barne- og ungdomsorganisasjoner. Vi ønsker oss en dyktig, ryddig og selvstendig prosjektleder med IT-kompetanse. Stillingen varer frem til 31. desember, med mulighet for forlengelse dersom finansiering videreføres.

Prosjektlederstillingen vil ha selvstendig ansvar for å gjennomføre LNUs prosjekt knyttet til portal for lån og leie av lokaler. Stillingen inngår i avdeling for kompetanse og interessepolitikk.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Utvikle en prosjektplan for perioden.
 • Kartlegge eksisterende løsninger for lån og leie av lokaler i norske kommuner.
 • Med utgangspunkt i LNUs forarbeid, kartlegge barne- og ungdomsorganisasjonenes behov i en slik portal og i hvilken grad eksisterende løsninger dekker behovene.
 • Kontakte og opprettholde dialog med kommuner som utvikler/har utviklet løsninger for lån og leie av lokaler for barne- og ungdomsorganisasjoner.
 • Utvikle en bestilling og/eller kravspesifikasjon til utvikling av en portal for lån og leie av lokaler.
 • Ha løpende kontakt med utviklere og kommuner for utvikling av portal for lån og leie av lokaler.

Vi søker

deg som har erfaring som prosjektleder, og det er en fordel om denne er fra barne- og ungdomsfrivilligheten. Forståelse for eller erfaring fra frivillige organisasjoner er en fordel. IT-kompetanse er en forutsetning for jobben. Prosjektlederen vi ser etter kan jobbe selvstendig, er ryddig og strukturert og må på selvstendig grunnlag vurdere prosjektets behov og styre fremdrift.

Hos oss i LNU får du

 • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer,
 • lønnsinnplassering mellom 437 000 kr og 472 000 kr i brutto årslønn,
 • fleksibel arbeidstid,
 • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden,
 • god pensjonsordning.

Ønsket oppstart er så raskt som mulig. Personer med innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass her.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder Kim Kantardjiev på 977 20 102.

Søknad med CV sendes innen søndag 16. februar på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 8. februar 2020

Topp