ForsidenUtlysningerProsjektmedarbeider

Motorførernes Avholdsforbunds Ungdom søker prosjektmedarbeider

Utlysning fra: Motorførernes Avholdsforbunds Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 04.05.2018
HeltidProsjektstilling

MA-Ungdom en aktiv og spennende organisasjon for ungdom under 25 år som ønsker en rusfri arena for utfordring og mestring! I MA-Ungdom dreier det meste seg om motor-, sykkel- og bilsport, men alt som er av andre spennende aktiviteter kan også finne plass hos oss.

Vi mener at det er fellesskapet, opplevelsen, gleden og mestringen som er aller viktigst. Nå søker vi en prosjekt- og aktivitetsansvarlig til vår organisasjon. 

MA-Ungdom har satt seg som mål å være den organisasjonen som best ivaretar de unges interesser i trafikken. Vi arbeider derfor hver dag for å redusere tallet på ungdommer som ødelegger seg eller blir drept i trafikkulykker. Vi jobber aktivt mot rus i trafikken. Det gjør vi gjennom kampanjer, prosjekter, sosiale medier, skolebesøk,
undervisningsmateriell og mye mer. 

Eksempler på prosjektet vi driver er Death Trip, DeathTrip – On the road, undervisningsopplegg om rus i trafikken og ikke minst gjennom vår side på Facebook: Jeg har ingen venner og miste – ikke kjør i fylla, som har over 320.000 likere.

MA-Ungdom er en ungdomsorganisasjon under MA-Rusfri trafikk.

Kvalifikasjonskrav:

 • Vi søker deg som er dynamisk, utadvendt og selvstendig, med gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet. Du må kunne vise engasjement, ta initiativ og være fleksibel.
 • Erfaring fra å drive og utvikle prosjekter / kampanjer er en fordel.
 • Du har evnen til å kunne samarbeide med ulike organisasjoner / frivillige og offentlige. Du må være en som klarer å begeistre de vi ønsker samarbeid med, slik at vi får mange med oss på de prosjekter og kampanjer som MA-Ungdom driver.
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel
 • Vi ønsker du skal ha relevant høyere utdanning
 • Førerkort klasse B

God formidlingsevne både skriftlig og i møte med ungdom og andre vektlegges, da du vil måtte kommunisere med mange ulike aktører.

Arbeidsoppgaver

 • Din hovedoppgave blir å videreføre / utvikle Death Trip prosjektet, drifte MA-Ungdom sin vandreutstilling «Death Trip – on the road» og drifte vårt undervisningsopplegg om rus i trafikken.

Du vil blant annet:

 • Planlegge og gjennomføre prosjektet Death Trip, med bl.a. aktivt
  rekruttere videregående skolere til prosjektet og bruke kampanjene
  videre i vårt arbeid.
 • Holde «Kick off» på alle samarbeidsskoler
 • Planlegge og gjennomføre turne for vandreutstillingen Death Trip – On the road.
 • Utvikle nye kampanjer og prosjekter.
 • Søke om og rapportere på økonomiske tilskudd.

Som ungdomsorganisasjoner flest er det mye aktivitet på ettermiddag, kvelds tid og i helger. Det må derfor påregnes en del helge- og kveldsarbeid, og fleksibilitet i forhold til arbeidsoppgaver, reise og arbeidstid.

Tiltredelse skjer etter avtale, men ca. 1 august 2018 er ønskelig. 

Det er en 100 % stilling som er finansiert gjennom midler fra Helsedirektoratet.

Stillingen er prosjektbasert og varer fram til 1 juni 2019, med forlengelse ved nye tilskudd fra Helsedirektoratet.

CV og søknad sendes til stig.sandstad@maungdom.no innen 4. mai 2018.

Ta kontakt for spørsmål til stillingen. Henvendelser rettes til daglig leder i MA-Ungdom Stig Eid Sandstad på 909 64 646 eller stig.sandstad@maungdom.no

Publisert 3. april 2018

Topp