ForsidenUtlysningerProsjektmedarbeider på Forandringshuset Drammen

Norges KFUK-KFUM søker prosjektmedarbeider på Forandringshuset Drammen

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Drammen
Søknadsfrist: 09.08.2020
DeltidProsjektstilling

25 % prosjektstilling på Forandringshuset Drammen i 12 måneder med oppstart 1. September 2020.

Vil du bidra til å skape inkluderende fellesskap og meningsfull aktivitet for barn og unge? Vil du kjempe for alle barn og unges rett og mulighet til å leve og utvikle seg som hele mennesker? Forandringshuset søker deg som vil være med å skape meningsfull aktivitet for barn og unge.

Forandringshusets er til for å svare på barn og unges behov. Vår viktigste oppdrag er å bygge åpne, trygge fellesskap, der barn og unge kan være seg selv og leve og utvikle seg som hele mennesker. Vi er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset er åpent for alle som vil delta, uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet, nasjonalitet og økonomisk situasjon. Vi kjemper for alle unges rett til å leve som hele mennesker, og jobber særlig med å inkludere de som av ulike grunner opplever utenforskap.

KFUK-KFUM Forandringshuset Drammen ble etablert i 2018 og har vært i rask vekst siden oppstart med en rekke ulike tilbud for både barn, ungdom og unge voksne med alt fra åpne møteplasser og fritidsaktiviteter til kultur- og religionsdialog og ledertrening.

I tråd med Forandringshusets oppdrag og KFUK-KFUMs fokusområder og langtidsstrategi er det et mål i seg selv å rekruttere personer med ulik tro og livssyn som frivillige medarbeidere, ledere og ansatte til utvikling og drift av Forandringshuset.

For stillingen

Du vil ha ansvar for å utvikle, organisere og koordinere aktivitet for ungdom i regi av Forandringshuset i prosjektperioden. Dette arbeidet vil skje i samhandling med Forandringshusets øvrige stab, frivillige medarbeidere og andre samarbeidspartnere. Du har kompetanse og erfaring fra arbeid med ungdom og fra frivillig arbeid. Du har gode samarbeidsevner, evner å gjennomføre prosjekter i henhold til mål og strategiplaner. Du er nettverksbygger og har gode kommunikasjonsevner.

Du vil få muligheten til å ta en aktiv del i utviklingen av aktivitetstilbudene du jobber med , og vil jobbe i team med resten. Arbeidsplass kan variere ut fra aktivitet, men kontorplass er i Fjell Kirke, Solsvingen 90, hvor Forandringshuset Drammens øvrige stab sitter.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, organisere og koordinere aktiviteter for barn og ungdom
 • Bidra til å skape et godt miljø og bygge gode relasjoner til barn og unge som deltar på våre aktiviteter og tilbud
 • Rekruttering og markedsføring
 • Koordinering og oppfølging av frivillige
 • Rapportering på måloppnåelse i prosjektet

Du har

 • Stort engasjement for arbeid med barn og unge.
 • Påbegynt eller fullført relevant utdanning og/eller erfaring fra barne- og ungdomsfeltet.
 • Erfaring med frivillig arbeid.
 • Kjennskap til unge menneskers livsvilkår i dag.

Vi tilbyr

 • Utfordrende, varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver.
 • Et spennende arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Lønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Søkere må kunne identifisere seg med Forandringshusets visjon, oppdrag og verdier. Politiattest vil bli etterspurt. Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Noe reisevirksomhet og helgearbeid må påregnes.

Ta gjerne kontakt med virksomhetsleder for Forandringshuset Drammen, Kim Vian Bjerkestrand på mobil 951 63 882 for mer informasjon om stillingen.

Søknad med CV sendes: kim@kfuk-kfum.no
Søknadsfrist er 9. august 2020.

Mer om Forandringshuset: www.Forandringshuset.no

Mer om KFUK-KFUM: www.kfuk-kfum.no

Publisert 27. juli 2020

Topp