ForsidenUtlysningerProsjektmedarbeider til prosjektet Speiderstier og videosatsning

Norges KFUK-KFUM-speidere søker prosjektmedarbeider til prosjektet Speiderstier og videosatsning

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM-speidere

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.03.2020
DeltidProsjektstilling

Vi søker en engasjert medarbeider til vårt kommunikasjonsteam. Arbeidsoppgavene består av å følge opp prosjektet Speiderstier og oppgaver knyttet til satsning på video.

Engasjementet er på timebasis med oppstart i mars eller april. Vi forventer at du kan jobbe opp mot tilsvarende 30-50% stilling. Engasjementet har varighet ut mai, med mulighet for forlengelse. Arbeidstid og omfang kan tilpasses aktuelle søkere.

Arbeidsoppgaver

Følge opp prosjektet Speiderstier.

Speiderstier er et spennende og morsomt samarbeid med Google Norge og Norges speiderforbund, hvor alle speidere kan være med på å dokumentere og dele våre beste haikeruter, stier, leirplasser og favorittsteder til omverden på Google Street View og på nettsiden speiderstier.no. Arbeidsoppgavene går ut på å følge opp prosjektet, få inn flere turer i løsningen, oppfølging av frivillige bidragsytere, planlegge Speidersti-turné (herunder kontakt med lokale kontaktpersoner), teknisk oppfølging og utvikling av ressurser knyttet til prosjektet.

KFUK-KFUM-speiderne satser på videoproduksjon og ønsker å utvikle vår Youtube-kanal. Arbeidsoppgavene går ut på å engasjere og følge opp frivillige som bidrar inn i videosatsningen, planlegge innhold og konsepter, og videoproduksjon.

Vi søker deg som

  • Identifiserer deg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag.
  • Har god teknisk forståelse.
  • Er kreativ.
  • Har erfaring med video (innhold, konseptutvikling og klipp).
  • Er løsningsorientert, selvgående og initiativrik.
  • Har erfaring med å jobbe med frivillige.
  • Kjennskap til speiding er en fordel.

Arbeidssted er i utgangspunktet på forbundskontoret i Oslo, men kan diskuteres. Lønn etter avtale. Man må regne med noe reising, primært i mai.

Henvendelser om stillingen kan gjøres til Ragnhild Erevik Fosse, teamleder for kommunikasjon og marked, på 916 85 616.

Stillingen krever fremvisning av politiattest.

Kortfattet søknad med CV sendes senest innen 3. mars til soknad@kmspeider.no.

Norges KFUK-KFUM-speidere er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner med 11 000 medlemmer fordelt på 250 grupper over hele landet. Vi driver et aktivt speiderarbeid for barn og unge med fokus på kristen tro, felleskap, personlig utvikling, friluftsliv og samfunnsengasjement.

Publisert 19. februar 2020

Topp