ForsidenUtlysningerProsjektmedarbeider til Trygg! 

LNU søker prosjektmedarbeider til Trygg! 

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.09.2020
DeltidProsjektstilling

Har du erfaring med å utvikle undervisningsmateriell og ønsker å bidra til en tryggere barne- og ungdomsfrivillighet, da har vi oppdraget for deg!

LNU arbeider med et prosjekt for å spre vårt Trygg!arbeid i barne- og ungdomsorganisasjonene. LNU Trygg! skal sikre god forebygging, beredskap og håndtering av seksuell trakassering, seksuell overskridende atferd og seksuelle overgrep i barne- og ungdomsfrivilligheten. Se trygg.lnu.no for mer informasjon om prosjektet. 

Vi ser etter en prosjektressurs som i samarbeid med prosjektleder vil utvikle de nye nettkursene til trygg.lnu.no. Nettkursene skal lære medlemmer og tillitsvalgte i barne- og ungdomsorganisasjonene om trakassering, overgrep, grenser og varsling, og er en viktig del av vårt tryggmateriell. Målet er at nettkursene skal bli engasjerende ved at de legges opp som interaktive casebaserte kurs. 

Arbeidsoppgaver vil være: 

  • Utvikle nettkurs til trygg.lnu.no for tillitsvalgte og medlemmer i barne- og ungdomsorganisasjoner 
  • Andre forefallende oppgaver i forbindelse med Trygg!-prosjektet. 

Oppdraget omfatter 1 månedsverk (160 timer) over 8 uker fra oktober til desember. Tiltredelse avtales, men ønsket oppstart er 12. oktober. Personer med innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. LNU tilrettelegger arbeidsplassen ved behov.  

Vi søker deg som 

Vi søker deg som har gode formidlingsevner, erfaring med å utvikle undervisningsmateriell og som har kjennskap til e-læring. Det er en fordel om du også har kunnskap om tryggtematikken som skal formidles i kursene. Erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten er også en fordel. Du har gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig. 

Som oppdragstaker for LNU får du 

  • Delta i et prosjekt på et viktig samfunnsområde 
  • Arbeidsplass hos LNU på Frivillighetshuset på Tøyen 
  • 42 000 i honorar for oppdraget  

For nærmere opplysninger om oppdraget ta kontakt med prosjektleder Ane Maus Sandvig, på telefon: 47037235, eller mail: ane@lnu.no . 

Søknad med CV sendes innen 24. september til jobb@lnu.no.

Publisert 9. september 2020

Topp