ForsidenUtlysningerRedaksjonsmedlemmer

Press søker redaksjonsmedlemmer

Utlysning fra: Press

Sted: Hele Norge
Søknadsfrist: 26.04.2020
DeltidVerv

Er du glad i å skrive og ta bilder, eller er du skikkelig flink til å illustrere? Da er dette din sjanse til å bli en superhelt som sprer kunnskap om barns rettigheter! Bli med i redaksjonen til vårt medlemsblad Larm!

Larm er medlemsbladet til Press – Redd Barna Ungdom, og kommer ut tre ganger i året. Det sendes ut til medlemmer i hele Norge og til en rekke skoler. I magasinet tas det opp dagsaktuelle saker om barn på flukt, helse, utvikling, handel, fred, demokrati og deltakelse. Vi ønsker redaksjonsmedlemmer som vil produsere sterkt faglig innhold og som brenner for barns rettigheter.

Du vil få veiledning og oppfølging på innholdet du lager, og det viktigste er at du har et engasjement og et ønske om å formidle godt om viktige temaer.

Vi leter etter:

  • Journalister som kan skrive saker og gjøre intervjuer.
  • Fotografer som kan ta bilder til publisering både i magasin og på nett.
  • Videojournalister som kan produsere innhold til publisering på nett.
  • Illustratører

Larmredaksjonen passer godt for deg som vil gjøre verden til et litt bedre sted. Som medlem i redaksjonen deltar du både i idémyldring, planlegging, utarbeiding, korrekturlesing og evaluering.

Vi ønsker frivillige som er selvstendige, kreative og interessert i det Press jobber med. Du vil få veiledning og oppfølging på innholdet du lager fra redaktør og de andre i redaksjonen, og det viktigste er at du har et engasjement og et ønske om å formidle godt om viktige temaer. Larm har en ambisjon om å utvide til digitale plattformer, så om du har erfaring med sosiale medier og publisering på nett, så er dette spesielt nyttig for oss.

Redaksjonsmøtene avholdes på ettermiddag-/kveldstid. Kontoret til Press og Larm-redaktøren er i Oslo, men alle kan søke. Dersom du bor et annet sted enn Oslo vil du være med på møter digitalt. Send oss noen ord om deg selv, din erfaring og din motivasjon for å bli med i redaksjonen.

Vi håper du vil være med på å bringe Larm til nye høyder, og gleder oss til å se din søknad!

Søknader eller spørsmål sendes til redaktør Anette Stulen på anette@press.no

Publisert 3. april 2020

Topp