ForsidenUtlysningerRedaktør for Miljømagasinet Putsj

Natur og Ungdom søker redaktør for Miljømagasinet Putsj

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.06.2018
HeltidFast stilling

Natur og Ungdoms miljømagasin, Putsj, søker en kreativ og strukturert magasinredaktør som vil være med på å utforme og utvikle magasinet videre. Stillingen er i 100% stilling.

Putsj er et papirmagasin og et nettsted om miljø, kultur og aktivisme. Putsj er Norges eneste miljømagasin for ungdom, og lages av en magasinredaktør, grafisk designer og nettsjef, annonseselger og en frivillig redaksjon i fellesskap. Magasinredaktøren har hovedansvar for innhold både i papirmagasinet og på putsj.no.

Papirutgaven kommer ut fire ganger i året, med et opplag på omtrent 8 000. Nettmagasinet putsj.no oppdateres minst tre ganger i uka. Som redaktør har du redaksjonelt og administrativt ansvar for papirmagasinet og putsj.no.

Du planlegger og utvikler innhold, og rekrutterer til, og følger opp, redaksjonen med frivillige skribenter, fotografer og illustratører i aldersgruppen 15-30 år.

Du har også kontakt med trykkeri og annonseselger, og følger opp økonomien i Putsj. Det er en fleksibel, allsidig og utfordrende jobb med gode muligheter til å utvikle både Putsj og egne ferdigheter.

Vi søker deg som har

  • Erfaring med journalistikk, tekstredigering og/eller utforming av magasiner
  • Struktur og evne til å lede magasinprosessen
  • Kreativ, og god på samarbeid og formidling
  • Erfaring fra arbeid i redaksjon, og gjerne fra oppfølging av en redaksjon

I tillegg til dette vil organisasjonserfaring, kjennskap til miljø- og klimarelaterte spørsmål og noen form for ledererfaring også være en fordel.

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å lage og utvikle Norges eneste miljømagasin for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kroner brutto/mnd.

For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV, og gjerne arbeidsprøver eller annet tidligere arbeid du anser som relevante. Søknadsfristen er 3. juni. Ansettelse skjer av sentralstyret i midten av juni.

Tiltredelse i månedsskiftet juli/august, og om mulig noen dager opplæring før dette. Tiltredelse avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon:

  • Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 991 12 932 eller dagligleder@nu.no
  • Om stillingen: Marte Rømoen (magasinredaktør) 971 50 079 eller marte@putsj.no

Publisert 25. mai 2018

Topp