ForsidenUtlysningerRegionsekretær

Natur og Ungdom søker regionsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 22.08.2018
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har ledig stilling som regionsekretær. Obs – KORT FRIST!

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og over 70 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionsekretær, med kontorplass i Oslo og mye reising rundt i landet.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vi søker deg som

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo, og du vil få oppfølgeransvar for tre fylker. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er 22. august. Eventuelt intervju blir i perioden fra 23. til 31. august. Tiltredelse er fortrinnsvis i midten av september (omtrent 10.-17. sept.), men avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte oss:

Om prosessen: Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller theresew@nu.no

Om stillingen: Solveig Skaugvoll Foss (organisasjonssekretær): 412 21 466 eller solveigf@nu.no

Publisert 6. august 2018

Topp