ForsidenUtlysningerRegionsekretær for Nordland og Troms

Natur og Ungdom søker regionsekretær for Nordland og Troms

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Tromsø eller Oslo
Søknadsfrist: 02.12.2018
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har ledig stilling som regionsekretær for Nordland og Troms. Søknadsfrist søndag 2. desember, og tiltredelse i begynnelsen av januar.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og over 70 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionsekretær, med mye reising rundt i landet.

Den ledige stillinga som regionsekretær har oppfølgingsansvar for Nordland og Troms, og kan velge mellom kontorplass på vårt kontor i Oslo eller på vårt kontor i Tromsø.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg kan du få ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre lokale og regionale seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement
  • Er glad i å reise og god på formidling

Vi kan tilby:

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum (eller Tromsø) med spennende utfordringer
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 21 000 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben, og hvor du ønsker kontorsted. Legg ved CV. Søknadsfrist er søndag 2. desember. Eventuelt intervju blir i perioden fra 3. til 14. desember. Avgjørelsen om ansettelse tas av landsstyret 4. januar, og tiltredelse avtales nærmere, men det er ønkselig så tidlig som mulig i januar.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe:
Om prosessen: Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller theresew@nu.no
Om stillingen: Solveig Skaugvoll Foss (organisasjonssekretær): 412 21 466 eller solveigf@nu.no

Publisert 26. november 2018

Topp