ForsidenUtlysningerRegionsekretær

Natur og Ungdom søker regionsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 17.11.2019
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har ledige stillinger som regionsekretær. Søknadsfrist søndag 17. november og tiltredelse i begynnelsen av januar.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med over 8000 medlemmer og 70 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionsekretær, med mye reising rundt i landet.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg kan du få ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre lokale og regionale seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag.

Vi søker deg som

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid, gjerne fra NU
  • Har sterkt miljøengasjement
  • Er glad i å reise og god på formidling

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom
  • Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Grundig opplæring i stillingen vil bli gitt til de som tilbys den.

Stillingen er i 100 prosent og lønnes etter avtale, men minst 22 000 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er søndag 17. november. Tiltredelse er i begynnelsen av januar.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller theresew@nu.no

Publisert 25. oktober 2019

Topp