ForsidenUtlysningerSentralstyre- og utvalgsmedlemmer

Changemaker søker sentralstyre- og utvalgsmedlemmer

Utlysning fra: Changemaker

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.03.2018
Verv

Vil du forandre verden sammen med oss?

Changemaker søker nå engasjerte og dyktige ungdommer til å sitte i vårt sentralstyre og i våre politiske utvalg. Vi leter etter deg som har en sterk rettferdighetssans, en interesse for utviklingspolitikk og som liker å jobbe sammen med andre om et felles mål.

Changemaker jobber for å skape en mer rettferdig verden. Gjennom kreative kampanjer og politisk påvirkning jobber vi mot å endre de strukturelle årsakene til urettferdighet. Våre fem politiske utvalg jobber med klima og miljø, gjeld og kapitalflukt, internasjonal handel, global helse og fredspørsmål.

Som sentralstyremedlem har du muligheten til å drive og utvikle organisasjonen gjennom ha ansvar for arrangement, følge opp våre lokalgrupper eller jobbe med verving og rekruttering. I de politiske utvalgene har du mulighet til å gå i dybden på spennende politiske temaer og utvikle kampanjer.

Det er en forutsetning at sentralstyremedlemmer bor i eller i nærheten av Oslo, for utvalgsmedlemmer kan det være mulig å få verv også om man bor andre steder i landet.

Spørsmål og søknader sendes til nomkom@changemaker.no. Frist for å søke er 15. mars. 

Publisert 19. februar 2018

Topp