ForsidenUtlysningersentralstyremedlemmer

Skeiv Ungdom søker sentralstyremedlemmer

Utlysning fra: Skeiv Ungdom

Sted: Oslo omegn
Søknadsfrist: 15.03.2019
DeltidVerv

28. April skal Skeiv Ungdom velge nytt sentralstyre og leder for 2019/2020. Skeiv Ungdom trenger engasjerte mennesker for å fortsette å være en organisasjon som går foran og skaper trygghet for skeive i samfunnet. Skeiv Ungdom trenger både de som er politisk engasjert og de som vil bidra til å skape gode møteplasser. Du trenger ikke å ha hatt et verv tidligere for å melde interesse.

Organisasjonen er en medlemsorganisasjon som er åpen for alle under 30. Vi er politisk uavhengige og livssynsnøytrale. Skeiv Ungdom er ungdomsorganisasjonen til FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Arbeidet til Skeiv Ungdom er todelt. På den ene siden arbeider vi politisk for å sikre likeverdige, juridiske rettigheter for målgruppa vår. På den andre siden er Skeiv Ungdom en organisasjon som jobber for å skape sosiale tilbud for skeive ungdommer over hele landet. Sentralstyret har hovedansvaret for det politiske arbeidet.

Som en del av sentralstyret jobber du tett med de andre som blir valgt. Det vil være mulig å stille spørsmål og få hjelp til nye arbeidsoppgaver så du må ikke kunne alt på forhånd. Det vil være en overlapp mellom sittende og påtroppende sentralstyre på en måned, slik at du vil få en innføring i hva det er sentralstyret gjør. Leder er honorert/lønnet 100 % etter lønnstrinn 25 i statens satser.

Hovedområdene Skeiv Ungdom jobber innenfor er skole, kjønn, helse, seksualitet og relasjoner, hatkriminalitet og diskriminering, internasjonale relasjoner og distrikt. Dersom det er noen av disse områdene du er ekstra interessert i vil vi gjerne høre fra deg.

Vi i valgkomiteen tar gjerne en samtale dersom du ønsker å vite mer om hva dette går ut på eller du har forslag til noen som kunne egnet seg. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål du skulle ha.

Send oss gjerne en E-post: valgkomite@skeivungdom.no

Mvh,
Valgkomiteen i Skeiv Ungdom

Christer, Kathrine og Marius.

Publisert 25. februar 2019

Topp