ForsidenUtlysningersjef for sommerleir 2018

Changemaker søker sjef for sommerleir 2018

Utlysning fra: Changemaker

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 20.10.2017
DeltidProsjektstilling

Changemaker søker etter en engasjert og arbeidsvillig frivillig, med gode samarbeids- og koordineringsferdigheter, til jobben som Sommerleir-sjef.

Changemakers sommerleir skal arrangeres på Rønningen Folkehøyskole i Oslo fra 27.juni til 1. juli 2017 . Vi håper på opp mot 150 deltakere. Arbeidet honoreres med 20 000 kroner.

Planlegging og gjennomføring

Som Sommerleir-sjef har du ansvar for å planlegge og gjennomføre leiren, sammen med et crew og kontoret til Changemaker. Du vil ha ansvaret for å sette sammen et crew og lede arbeidet til dette crewet, samt å koordinere arbeidet med program for Sommerleir (herunder samarbeide med Changemakers sentralstyre og politiske utvalg). I etterkant av arrangementet vil du ha ansvar for evaluering.

Sommerleir-sjef er en oppgave som passer fint til å kombinere med studier. Arbeidsmengden er størst like før og under selve arrangementet, hvor vi forventer en stor grad av tilstedeværelse. I tillegg forventes det at det gjøres en jevn innsats med møter og planlegging fra midten av november og frem til leiren, samt noe etterarbeid. Det gir deg verdifull praktisk arrangementserfaring og erfaring med å lede mindre grupper av frivillige. Du vil få en attest som dokumenterer arbeidet du har gjort.

På grunn av behov for tett samarbeid med sentralstyret, utvalg og kontoret er det en forutsetning at du bor nært Oslo. Erfaring fra tidligere arrangementsledelse og fra ungdomsorganisasjoner er en fordel. Det er også en fordel at du har tidligere erfaring fra Changemaker.

For å søke send en søknad hvor du skriver om

  • Motivasjon for å søke
  • Tidligere erfaring som du mener er relevant
  • Hvorfor du burde få jobben

Søknad og CV sendes til Bjørn Kristian Danbolt, bjornkristian@changemaker.no innen 20. oktober. 

MERK EPOST: «Søknad Sommerleir-sjef»

Publisert 28. september 2017

Topp