ForsidenUtlysningerStudentsekretær

Natur og Ungdom søker studentsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 19.01.2020
DeltidFast stilling

Natur og Ungdom og Naturvernforbundet samarbeider om arbeid med studentmedlemmer og studentlag. Nå søker vi en ansatt i 40% til oppfølging av dette arbeidet. Søknadsfrist er 19. januar.

Studentlagene våre jobber med klima- og naturvernsaker på høgskoler og universiteter. Hovedoppgaven til studentsekretæren er å skape aktivitet på studiestedene. Dette innebærer tett samarbeid med studentansvarlige i Natur og Ungdoms sentralstyre og Naturvernforbundets sekretariat. Studentsekretæren har ansvar for å følge opp og styrke studentlagene, og å starte nye studentlag. Du vil bistå lagene i deres arbeid, tilrettelegge for møteplasser og arrangementer, og rekruttere nye studenter til frivillig arbeid i organisasjonene.

Vi søker deg som har

  • Erfaring med organisasjonsarbeid
  • Et sterkt miljøengasjement
  • Gode samarbeidsevner og evne til strukturert selvstendig arbeid

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Muligheter til reising i jobben
  • Frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Formell arbeidsgiver er Natur og Ungdom. Arbeidssted er i Oslo, på Natur og Ungdoms kontorer. Stillingen er i 40%, og lønnes etter avtale, som nå er mellom 8800 og 9600 kr brutto per måned.

Det vil være noe arbeid på kveldstid, og innimellom i helger. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 19. januar, og ansettelse skjer av sentralstyret i Natur og Ungdom i løpet av januar. Tiltredelse er omkring slutten av februar.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!
Johanne Frost Klepp (daglig leder): 413 48 305, dagligleder@nu.no
Ingebjørg Marie Thorkildsen (studentsekretær): 467 73 749, ingebjorgt@nu.no

Publisert 20. januar 2020

Topp