ForsidenUtlysningerStudentsekretær

Natur og Ungdom søker studentsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 07.05.2017
DeltidFast stilling

Natur og Ungdom og Naturvernforbundet samarbeider om oppfølging av organisasjonenes studentmedlemmer. Vi har i dag ni studentlag som jobber med klima- og naturvernsaker på høgskoler og universiteter. Studentsekretæren er en 40% stilling.

Hovedoppgaven til studentsekretæren er å skape aktivitet på studiestedene. Dette innebærer tett samarbeid med studentansvarlige i Natur og Ungdoms sentralstyre og Naturvernforbundets sekretariat. Studentsekretæren har ansvar for å følge opp og styrke studentlagene ved å bistå dem i deres arbeid, tilrettelegge for møteplasser og arrangementer og rekruttere nye studenter til frivillig arbeid i organisasjonene. Det kan også være aktuelt å starte opp nye studentlag.

Vi søker deg som har

  • Erfaring med organisasjonsarbeid
  • Et sterkt miljøengasjement
  • Gode samarbeidsevner og strukturert selvstendig arbeid
  • God kjennskap til Natur og Ungdom og Naturvernforbundet

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Muligheter til reising gjennom jobben
  • Frihet til å forme egen arbeidshverdag

Arbeidsgiver er Natur og Ungdom. Arbeidssted vil være i Oslo, delvis hos Natur og Ungdom og delvis hos Naturvernforbundet. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 40%, og lønnes med 7 010 kr. Det må beregnes en del reising og arbeid i helger og på kveldstid.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 7. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i Natur og Ungdom i månedsskiftet mai/juni. Tiltredelse i slutten av juli, om mulig noe opplæring i juni. Dette avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32, dagligleder@nu.no
Om stillingen: Runa Gidske (studentsekretær): 41 54 89 76, runag@nu.no

Publisert 27. mars 2017

Topp