ForsidenUtlysningerStyremedlem

Elevorganisasjonen søker styremedlem

Utlysning fra: Elevorganisasjonen

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.03.2019
DeltidVerv

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. Vi jobber med å spre informasjon og stimulere til refleksjon og global utvikling i ungdom- og videregående skoler i hele Norge.
Operasjon Dagsverks styre er aksjonens øverste organ, og har det overordnede og juridiske ansvaret for Operasjon Dagsverk. Operasjon dagsverks styre skal ta seg av overordna strategiske, økonomiske, juridiske, politiske og organisatoriske beslutninger som kun angår Operasjon Dagsverk.

Som medlem av Operasjon Dagsverks styre får du en unik mulighet til å være med å forme og utvikle Norges største solidaritetsaksjon. Vervet kan fint kombineres med fulltid studier eller jobb.

Arbeidsoppgavene som medlem i Operasjon Dagsverks styre er varierte, og kan innebære alt fra økonomi og strategi for aksjonen til arbeid med Operasjon Dagsverks bistandsfaglige råd og aksjonens internasjonale arbeid.
For å være medlem av Operasjon Dagsverks styre må du være bosatt i Oslo området, og være tilgjengelig for å delta på møter ca. annenhver uke på våre kontorlokaler på Tøyen. Vi ser etter deg som brenner for ungdomsengasjement og internasjonal solidaritet. Det er ikke et krav at du må kjenne godt til aksjonen på forhånd. Har du spørsmål om hvordan det er å sitte i Operasjon Dagsverks styre kan du kontakte nestleder Synnøve Kristine Moe på 95148970 eller synnovekmoe@gmail.com

Valg av Operasjon Dagsverks styre skjer på Elevtinget som finner sted 4. -8.mars i Oslo. Ønsker du å stille til Operasjon Dagsverks styre? Send en mail til valgkom@elev.no innen 3. mars.

Publisert 26. februar 2019

Topp