ForsidenUtlysningerTelefonvakt i Ungdomstelefonen

Skeiv Ungdom søker telefonvakt i Ungdomstelefonen

Utlysning fra: Skeiv Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.11.2017
Verv

Å være frivillig for Ungdomstelefonen er en meningsfylt måte å bruke tiden sin på, og mange av våre frivillige føler at engasjementet gir dem mye. Som frivillig hos oss svarer du på henvendelser fra ungdom med spørsmål om seksualitet, kjønn og identitet. Vi får henvendelser på melding, chat og telefon, og vi er avhengig av frivillige for å gi gode svar.

Drives av frivillige

Vi drives av frivillige og har nå opptak for nye vakter! Vi stiller ingen krav til utdanning, da du får grundig opplæring. Opplæringen inkluderer opplæringsvakter, samt oppfølging gjennom sosialfaglige kvelder og medarbeidersamtaler. Det er viktig med grundig og jevnlig oppfølging for at du som frivillig skal føle deg sikker. De eneste kravene vi stiller er at du må være mellom 18 og 30 år, bosatt i Oslo området og være en trygg person som er sikker i din identitet.

Som frivillig tar du på deg tre vakter i måneden, pluss at du deltar på en sosialfaglig kveld. En vakt varer i fire timer, fra 18.00 til 22.00. Når du er på vakt får du middag, og underveis i året får du mulighet til å delta på ulike kurs. I tillegg får du ta del i det hyggelige miljøet mellom vaktene.

Om du er interessert kunne vi gjerne tenkt oss å vite litt mer om deg. Send en e-post til frivillig@ungdomstelefonen.no og fortell litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli frivillig i Ungdomstelefonen.

Publisert 16. oktober 2017

Topp