ForsidenUtlysningerto ungdomsveiledere/informasjonskonsulenter

UngInfo søker to ungdomsveiledere/informasjonskonsulenter

Utlysning fra: UngInfo

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 07.08.2017
HeltidFast stilling

UngInfo er et informasjonssenter for ungdom mellom 13 og 27 år. Vi tilbyr ungdom veiledning og informasjon i senteret vårt, på skoler, messer og andre steder hvor ungdom er. UngInfo drives av Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) som er en paraplyorganisasjon for 63 frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo. Det er 6 ansatte i UngInfo og 11 ansatte totalt i UngOrg. For mer informasjon, se nettsidene våre: www.ung.info og www.ungorg.no

UngOrg/UngInfo søker to ungdomsveiledere/informasjonskonsulenter i 100% stilling

Vil du jobbe med informasjonsformidling og veiledning av ungdom? Vi har to ledige 100 prosent stillinger som ungdomsveileder/informasjonskonsulent, hvor den ene stillingen er fast og den andre er et 10 måneders vikariat. Oppstart er i utgangspunktet 1. oktober for begge stillingene, men annet kan avtales. Søknadsfrist mandag 7. august.

Vi leter etter engasjerte personer som sammen med resten av teamet på UngInfo vil bidra til å informere og veilede ungdom i senteret, samt pr e-post, telefon og gjennom sosiale medier. Du vil få gode muligheter til å bruke og videreutvikle dine kreative sider gjennom utadrettet virksomhet, utvikling av kurs/foredrag, tekst til informasjonsmateriell med mer.

I tillegg skal du holde UngInfo oppdatert på informasjon innenfor områdene du får hovedansvaret for, og holde kontakten med relevante samarbeidspartnere innenfor disse områdene. Våre hovedfokusområder er jobb, utdanning og bolig for ungdom. I tillegg gir vi god og oppdatert informasjon på områdene helse og sosial, fritid, personlig økonomi, egen bedrift, muligheter i utlandet og «new in Oslo».

Dette ønsker vi av deg:

  • Erfaring fra arbeid med ungdom og/eller frivillig arbeid.
  • Har et bevisst forhold til informasjonsformidling til ungdom
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk, og gjerne erfaring med ulik type tekstproduksjon.
  • Liker å snakke med ungdom, og har tålmodighet og trygghet i veiledning av ungdommer.
  • Er motivert for å jobbe med ungdom og er engasjert, initiativrik og interessert i å lære bort det du selv kan.
  • Du må kunne jobbe tett sammen med andre i et lite kontor med åpent landskap.
  • Erfaring med holde foredrag/kurs for ungdom er en fordel.
  • Å snakke/skrive et tredjespråk er en fordel.

Generelle IT-kunnskaper og erfaring med wordpress/nettsider vil være ønskelig for én av stillingene.

Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn. Lønn etter gjeldende overenskomst med UngOrgs lokale fagforening, for tiden 381 713,25 kroner per år. Gode arbeidstidsordninger, et dynamisk arbeidsmiljø og varierte og meningsfulle oppgaver. Arbeidstid kl 9:30-17:00 hverdager samt ca hver 4. lørdag. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Send kortfattet søknad og CV som én samlet PDF på e-post til stilling@ung.info.
Merk e-posten «Søknad ungdomsveileder/informasjonskonsulent».

Søknadsfrist: 7. august 2017

For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder ved UngInfo, Laila Erdal Aagesen (laila@ung.info).

Publisert 23. juni 2017

Topp