ForsidenUtlysningerUngdomskoordinator (2 stillinger)

Norges Handikapforbunds Ungdom søker ungdomskoordinator (2 stillinger)

Utlysning fra: Norges Handikapforbunds Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.01.2018
DeltidProsjektstilling

Brenner du for et samfunn for alle? Ser du på det som en selvfølge at mennesker med funksjonsnedsettelser skal kunne delta på alle samfunnsområder? Vil du jobbe tett med engasjerte ungdommer? Da er dette kanskje jobben for deg.

Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) vokser og blir stadig større. Vi har kommet langt, men vi er ikke i mål. Vi vil bli større, tydeligere og sterkere. NHFU skal være en tydelig stemme mot diskriminering, og et sterkt fellesskap. For å få til dette og nå våre ambisiøse mål trenger vi to nye medarbeidere.

1. Organisasjonsbygging/verving

Vi søker etter en engasjert koordinator i en 50 prosent stilling som kan jobbe med organisasjonsbygging og verving i tett samarbeid med NHFU sitt sentralstyre, styremedlemmer, utvalg og øvrige medlemmer. Du må ha organisasjonserfaring, og kunne tenke kreativt om hvordan vi kan bygge organisasjonen og få flere medlemmer. Du må også kunne gjennomføre nye ideer og prosjekter. En sentral del av jobben vil være å engasjere og motivere de rundt deg.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være

 • Lede arbeidet med organisasjonsutvikling og verving i tett samarbeid med de forskjellige leddene i organisasjonen.
 • Arrangere kurs og samlinger.
 • Reising for å motivere til økt engasjement og flere medlemmer.
 • Være koordinator for vårt landsmøte i 2018.
 • Være en pådriver for en nytenkning og økt engasjement i organisasjonen.

2. Politikk/prosjekter

Vi søker etter en engasjert koordinator i en 50 prosent stilling som kan lede vårt arbeid innenfor politisk påvirkning, kampanjer og prosjektutvikling. Dette vil du gjøre i tett samarbeid med NHFU sitt sentralstyre, styremedlemmer, utvalg og øvrige medlemmer. For å kunne være en tydelig stemme i samfunnet mot diskriminering og urettferdighet skal vi satse på politisk påvirkning gjennom kampanjer og aksjoner. En sentral del av jobben vil være å engasjere og motivere de rundt deg. Du vil samarbeide tett med Norges Handikapforbund.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være

 • Å ha hovedansvaret for å utvikle vårt politiske arbeid, gjennom samarbeid med tillitsvalgte gjennom aksjoner og kampanjer.
 • Gjennomføre kampanjer og prosjekter.
 • Arrangere kurs og samlinger.
 • Være en pådriver for engasjement for interessepolitikk i NHFU.

Ønskede kvalifikasjoner for begge stillingene

For begge stillingene søker vi deg som er selvdreven, initiativrik, nytenkende og utadvendt og som er glad i å møte nye mennesker. Du må kommunisere godt med unge folk og kunne motivere til økt engasjement i organisasjonen. Det er en forutsetning at du forstår og har evnen til å formidle NHFUs formål og verdier. Vi ønsker at du har erfaring fra organisasjonsarbeid og kampanjearbeid og har kjennskap til funksjonshemmedes situasjon i samfunnet. Vi ønsker at du har høyere utdanning, med relevant erfaring kan kompensere for dette. Du må takle et til tider høyt arbeidstempo og kunne tenke kreativt i hektiske situasjoner. Mye av jobbingen skjer i helger og på kveldstid. Det er gode muligheter for avspasering og fleksibilitet i arbeidstiden.

Vi kan tilby

 • Et spennende, variert og krevende arbeidsmiljø.
 • En mulighet til å påvirke samfunnet.
 • Stort rom for å tenke kreativt.
 • Fleksibel arbeidstid og gode feriebetingelser.
 • Et godt sosialt miljø og flotte universelt utformede kontorer midt i Oslo.

Vi er IA-bedrift og er opptatt av mangfold. Vi ønsker et samfunn for alle, hvor ingen diskrimineres på grunnlag av funksjonsevne, seksuell orientering, genetisk arv, biologiske egenskaper, kultur, tro og overbevisning. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, legning, religiøs overbevisning, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. Ved ellers like kvalifikasjoner vil personer med funksjonsnedsettelse bli prioritert.

Ved spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med Sissel Eidhammer på sissel.eidhammer@nhf.no eller 948 35 247.

CV og søknad som beskriver relevante erfaringer og resultater sendes til stillinger@nhf.no. Husk å merke stillingen med hvilken av jobbene du søker på.

Søknadsfristen er mandag den 15. januar.

Om arbeidsgiveren

Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) er en organisasjon av og for funksjonshemmet ungdom fram til fylte 30 år. Vi jobber for full likestilling. Vi har cirka 700 medlemmer, et sentralstyre og seks lokallag. NHFU er ungdomsorganisasjonen til Norges Handikapforbund (NHF). NHF er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for et samfunn for alle – der mennesker med funksjonsnedsettelser aktivt kan delta på alle samfunnsområder. Vi har ca 15 000 medlemmer, er inndelt i ni regioner og har 11 landsforeninger med fokus på ulike diagnosegrupper. Vår internasjonale avdeling jobber med inkluderende utviklingsarbeid i Afrika og Midtøsten. Hovedkontoret vårt ligger i Oslo.

Publisert 21. desember 2017

Topp