ForsidenUtlysningerValgkampsekretær

Unge Venstre søker valgkampsekretær

Utlysning fra: Unge Venstre

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 25.01.2019
HeltidProsjektstilling

Vi går inn i et valgår, og Unge Venstre søker derfor valgkampsekretær i engasjementsstilling. Oppstart for stillingen er 1. mars i 20 prosent frem til 1. juli, deretter øker denne stillingsbrøken til 100 prosent frem til 15. september.

Valgkampsekretæren vil være en del av Unge Venstres sekretariat, og vil i samarbeid med sentralstyret ha ansvaret for gjennomføringen av Unge Venstres valgkamp. Under valgkampen vil valgkampsekretæren fungere som koordinator for valgkamparbeidet til Unge Venstre, hvor skolevalgkampen blir en sentral del. Før valgkampen er sentrale oppgaver som bestilling og distribusjon av materiell, men også planlegge debatter og hjelpe til med opplæring av kandidater og debattanter. Valgkampsekretæren vil i tillegg til å jobbe tett med Unge Venstres medlemmer, også samarbeide med Venstres ansatte og tillitsvalgte.

Det er en forutsetning at den som ansettes som valgkampsekretær har stor arbeidskapasitet og en fleksibel hverdag. Kunnskap til Unge Venstres politikk og organisasjon er en fordel, men ikke et krav. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, men arbeidssted kan variere ut i fra hvor valgkampen utspiller seg. Arbeidstid avtales med sekretariatet. Søkeren må kunne vise til tidligere valgkamprelatert arbeid.

Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19. Kvelds- og helgearbeid må påregnes.

For spørsmål kan generalsekretær i Unge Venstre, Linn Skyum, kontaktes på telefon 977 97 451, eller e-post linn.skyum@venstre.no. Søknader sendes til denne e-postadressen merket «Valgkampsekretær 2019».

Søknadsfrist er 25. januar.

Publisert 10. januar 2019

Topp