ForsidenUtlysningerWeb- og grafikkrådgiver

Unge Venstre søker web- og grafikkrådgiver

Utlysning fra: Unge Venstre

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.01.2017
Prosjektstilling

Har du lyst å kombinere studier med en relevant og spennende deltidsjobb? Unge Venstre søker nå web- og grafikkrådgiver en engasjementsstilling i 20 prosent, med hovedansvar for grafisk arbeid og nettsider. Oppstart for stillingen er 15. februar, og varer frem til 15. september. Forlengelse kan bli aktuelt.

Web- og grafikkrådgiveren vil være en del av Unge Venstres sekretariat, og skal i samarbeid med sentralstyret bidra til Unge Venstres valgkamp. Stillingen inneholder et variert spekter av arbeidsoppgaver, som grafisk arbeid med å lage infografikk, design av valgkampmateriell, arbeid med nettsider og bistå Unge Venstres grafiske utvalg.

Det er en forutsetning at den ansatte har en stor arbeidskapasitet og en fleksibel hverdag. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16. Arbeidstid avtales nærmere mellom den ansatte og resten av sekretariatet. Søkeren må kunne vise til tidligere grafisk arbeid og ha kunnskap om nettsidearbeid i WordPress.

Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingen lønnes etter avtale.

For ytterligere spørsmål kan generalsekretær i Unge Venstre, Eirik Natlandsmyr, kontaktes på telefon 975 75 741, eller e-post eirik.natlandsmyr@venstre.no. Søknader sendes til nevnte mail, eller i post merket ”Web- og grafikkrådgiver 2017” til: Unge Venstre, Møllergata 16, 0179 Oslo

Publisert 21. desember 2016

Topp