Til hovedinnhold

Vi skal åpne dører – og trenger prosjektleder 

LNU feiret i januar at vi hadde fått 2 millioner kroner over statsbudsjettet til å få på plass en portal for å gjøre det lettere for lokallag å få tilgang til lokaler. Bevilgningen var en stor seier for barne- og ungdomsfrivilligheten, for mange av våre medlemsorganisasjoner har utfordringer med noe så grunnleggende som å ha et sted å avholde møter eller arrangementer – det skal vi nå ordne. 

Løsningen skal gjøre det enkelt for organisasjoner og lokallag å få et sted å være, enten det er korps- eller korøvinger, teatergrupper, bønnesamlinger, kurskvelder, årets vinterleir eller kanskje en filmvisning på kveldstid.

– Jeg er utrolig stolt over at vi nå har fått gjennomslag i saken, fordi dette virkelig vil kunne gjøre en forskjell for mange unge frivillige over hele landet, sa Rode Hegstad i forbindelse med feiringen.

Trenger prosjektleder

En ting er å kartlegge hva organisasjonene trenger fra en slik portal, en annen er å snakke med kommunene og fylkene og finne ut hva de trenger. Hvordan kan vi gjøre det enklest mulig for alle å bli med og bruke portalen? Kanskje kan vi koble på næringslivet også?

Når vi har funnet ut hva, er det bare hvordan som gjenstår: hvordan kan vi få på plass en løsning som alle kan være fornøyd med, og som alle vil ta i bruk?

Det er et stort prosjekt og stillingen krever først og fremst en kandidat som har prosjektledererfaring. Prosjektlederen vil også engasjere og følge opp en leverandør som vil lage den tekniske løsningen, og ha løpende kontakt med alle interessentene gjennom prosjektperioden.

Høres det interessant ut? Les hele utlysningen.

Publisert