ForsidenPersonvern

Personvern

Denne nettsiden samler inn bruksinformasjon gjennom informasjonskapsler. Vi anonymiserer IP-adresser slik at informasjonen ikke knyttes direkte til deg som bruker.

Vi bruker Google Analytics til å finne ut hvilke sider på lnu.no som er mest interessante for deg og hvilke som vi egentlig bare kan droppe. Google Analytics sender nettleseren din en informasjonskapsel (en cookie) som starter med «_ga». Sammen med statistikk om hvordan du bruker nettstedet vårt, sender vi en anonymisert IP-adresse som ikke kan spores til deg.

Vi henter også inn informasjon om hvem du er (alder, interesser, etc.), hvis du er logget inn med din Google-konto. Vi bruker aldri denne informasjonen til annet enn statistikk, og vi kobler heller aldri denne informasjonen til annen informasjon du gir fra deg på lnu.no (for eksempel hvis du melder deg på kurs).

Svært mange nettsider bruker Google Analytics til å finne ut det samme som oss. Hvis du synes det er riv ruskende galt, finnes det mange måter å hindre dem å gjøre det, blant annet ved å bruke Googles eget verktøy.

Topp