ForsidenPersonvern

Personvern

Denne siden gir en oversikt over hvordan LNU behandler personopplysninger som du gir når du besøker og bruker tjenester på lnu.no

Når du besøker lnu.no

Denne nettsiden samler inn bruksinformasjon gjennom informasjonskapsler. Vi anonymiserer IP-adresser slik at informasjonen ikke knyttes direkte til deg som bruker.

Vi bruker Google Analytics til å finne ut hvilke sider på lnu.no som er mest interessante for deg og hvilke som vi egentlig bare kan droppe. Google Analytics sender nettleseren din en informasjonskapsel (en cookie) som starter med «_ga». Sammen med statistikk om hvordan du bruker nettstedet vårt, sender vi en anonymisert IP-adresse som ikke kan spores til deg.

Vi henter også inn informasjon om hvem du er (alder, interesser, etc.), hvis du er logget inn med din Google-konto. Vi bruker aldri denne informasjonen til annet enn statistikk, og vi kobler heller aldri denne informasjonen til annen informasjon du gir fra deg på lnu.no (for eksempel hvis du melder deg på kurs).

Svært mange nettsider bruker Google Analytics til å finne ut det samme som oss. Hvis du synes det er riv ruskende galt, finnes det mange måter å hindre dem å gjøre det, blant annet ved å bruke Googles eget verktøy.

Informasjonskapsler kan slås av i nettleseren din sine innstillinger.

Når du melder deg på kurs

Vi tar vare personopplysninger om deg når du melder deg på kurs, slik at vi kan gjennomføre kurset på en god måte. Informasjonen blir anonymisert ved årsslutt.

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Du har rett til fullt innsyn om hvilke opplysninger vi lagrer om deg til enhver tid, og du kan be om at denne informasjonen blir slettet. Vennligst kontakt informasjonsrådgiver for henvendelser om dette.

Når du registrerer deg om talsperson

Når du registrer deg som talsperson, samtykker du til at kontaktinformasjon om deg og din rolle i organisasjonen du representerer publiseres i vår database.

Vi sletter fortløpende oppføringer som ikke er aktive, og oppdaterer listene ved årsslutt. Du har rett til å bli slettet på et hvilket som helst tidspunkt.

Når du melder deg på nyhetsbrev

 

Ansvarlig person i LNU

LNUs informasjonrådgiver er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Kontaktpersoner

Topp