Til hovedinnhold
Foto: Lena Rustan Fidjestad
Kompetanse

Veiledning

LNU tilbyr gratis organisasjonsveiledning til alle våre medlemsorganisasjoner! Veiledningen tilpasses etter hva dere har behov for. Det kan være alt fra svar på en epost til en lengre og omfattende prosess.

Ønsker dere veiledning i noe annet? 

Ønsker din organisasjon veiledning i en tematikk som ikke er nevnt her? Vi i LNU har kompetanse på mange områder. Ta gjerne kontakt med oss direkte eller via skjemaet over og beskriv hva dere ønsker veiledning i, så skal vi se hva vi kan få til! 

 

 

Kompetanserådgivere

Ingrid Grøntvedt

Organisasjonsrådgiver, Kompetanse og organisasjonsutvikling, LNU Bærekraft
416 91 525

Karoline Steen Nylander

Organisasjonsrådgiver, Kompetanse og organisasjonsutvikling, Trygg! og unges medvirkning
412 12 908

Harvir Kaur

Organisasjonsrådgiver, Mangfold og inkludering
916 12 959

Lån en LNUer

Trenger din organisasjon et skreddersydd kompetanseopplegg? Lån en LNUer! Les mer her

Kurs i personvern

Når vi bruker eller lagrer opplysninger om andre personer, må vi håndtere disse på en sikker og lovlig måte. EUs personvernregelverk, GDPR, setter strenge rammer. Kurset vil gi deg en grunnleggende innføring i GDPR med en praktisk tilnærming til hvordan personvernreglene kan ivaretas i organisasjonen.

Mer om Kurs i personvern

26.04.2023 (09:00 – 12:00)

Politisk påvirkning for nybegynnere

Mange barne- og ungdomsorganisasjoner drømmer om å endre verden til det bedre. Men hvordan? I dette kurset får du en innføring i hvordan du og organisasjonen din kan bruke grunnleggende kanaler og metoder for å påvirke beslutningsprosesser nasjonalt og lokalt. Slik at du får gjennomslag – og norsk politikk blir bedre!

Mer om Politisk påvirkning for nybegynnere

4.05.2023 (13:00 – 15:00)

Trygg sommerleir

På dette kurset får du kunnskap om hvordan dere kan forebygge kriser og uønskede hendelser, og hvordan dere kan håndtere dem om det likevel skjer. Det blir spesielt fokus på store arrangementer som sommerleir.

Mer om Trygg sommerleir

11.05.2023 (15:00 – 19:00)

Ledelse i frivillige organisasjoner

Mange snakker om ledelse, men det er forskjell på å lede en frivillig organisasjon og en bedrift! For hva betyr egentlig tillit? Og hvordan kan du sørge for at du leder på en sånn måte at folk ønsker å bli værende i organisasjonen din? Hvordan kan du ta vare på deg i selv i lederrollen? Og hvem er egentlig du som leder?

Mer om Ledelse i frivillige organisasjoner

30.05.2023 (14:00 – 16:00)

Noen av våre medlemmer