Til hovedinnhold
Veiledning

Lån en LNUer

Lån en av LNUs ansatte eller styremedlemmer for et spesialtilpasset kurs eller foredrag til din organisasjon. Vi i LNU holder gjerne foredrag og kurs om ulike former for organisasjonsarbeid, styrearbeid, kommunikasjon eller andre tema som er relevant for deres organisasjon.

Vi har lyst til å hjelpe din organisasjon til å bli enda bedre!

LNU låner ut ansatte og frivillige til oppdrag over hele landet for å spre kunnskap i våre medlemsorganisasjoner og andre organisasjoner som jobber med barn og unge. Trenger sentralleddet i din organisasjon kunnskapspåfyll utenfra til et kurs, foredrag eller en workshop?

Vi kan for eksempel holde kurs, foredrag eller workshops om styrets ansvar, organisasjonsutvikling, medvirkning, kommunikasjon, samarbeid med moderorganisasjonen, trygge organisasjoner, ordstyring og voteringsorden før landsmøtet, sommerleirworkshops eller noe helt annet organisasjonsrelatert – og vi besøker alt fra sentralstyremøter til hytteturer og sommerleire.

LNU skreddersyr oppleggets innhold slik at det er tilpasset organisasjonens aktiviteter og behov, og gruppens kunnskapsnivå.

Hvordan Låne en LNUer?

Lån en LNUer er et av våre mest populære kompetansetilbud og vi ønsker å hjelpe så mange som mulig. Under har vi listet opp tips til hva som gir en større sjanse for at vi kan prioritere din organisasjons forespørsel.

Vær tidlig ute

Jo tidligere dere spør og jo mer nøyaktig beskrivelsen av oppdraget, jo større er sjansen for at vi finner noen som passer akkurat for dere. LNU har kompetanse på mye, men vil ved stor pågang prioritere å sende personer til oppdrag knyttet til LNUs profilområder, til sentralledd og til organisasjoner som ikke har fått hjelp før. Kanskje finnes det kurs dere kan reise på i stedet?

Behovsavklaring

Det er ikke alltid like lett å vite nøyaktig hva man trenger. Noen ganger kan det være behov for et enkeltstående kurs eller foredrag, mens andre ganger kan det være behov for et lengre veiledningsløp. Vi hjelper deg å finne den riktige løsningen for din organisasjon.

Pris og betaling

Lån en LNUer skal være en billig og enkel ordning. For våre medlemmer og etableringsmedlemmer er arbeidstiden vår gratis. Utgifter til overnatting, diett og reise som samlet overstiger kr 200 vil bli fakturert etter avtale.

For barne- og ungdomsorganisasjoner som ikke er medlem eller etableringsmedlemmer vil ordinære lån en LNU’er faktureres etter avtale, men vi vil alltid etterstrebe at økonomi ikke skal være avgjørende for deltagelse fra LNU.

For offentlige etater og virksomheter og organisasjoner som ikke er medlem og/eller som ikke har barn og ungdom som sin primære målgruppe vil vi fakturere kr 3.500 for inntil en halv dags oppdrag og kroner 7.000 for oppdrag som strekker seg over en hel dag. I tillegg kommer utgifter til reise, overnatting og diett.

Spørsmål om Lån en LNUer? Kontakt oss!

Benjamin Myrstad

Avdelingsleder, kompetanse
978 95 472

Få veiledning!

LNU tilbyr gratis organisasjonsveiledning til alle våre medlemsorganisasjoner! Veiledningen tilpasses etter hva dere har behov for. Det kan være alt fra svar på en epost til en lengre og omfattende prosess.