Til hovedinnhold
Foto: Entra

Velkommen til Frivillighetens Hus: LNU setter seil for nye eventyr på Grønland

I en spennende vending har Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) bestemt seg for å navigere vekk fra det velkjente Tøyen, for å ankre opp ved de pulserende breddene av Christian Krohgs gate på Grønland. I dette nye, kreative senteret, navngitt som «Frivillighetens Hus», vil LNU dele huset med en rekke andre organisasjoner som Frivillighet Norge og Ungdom og Fritid. 

Hva er Frivillighetens Hus? 

Mer enn bare et kontorfellesskap, Frivillighetens Hus er tenkt som et sted hvor ti organisasjoner, inkludert Norsk Friluftsliv, KFUK-KFUM Norge, og Voksenopplæringsforbundet, vil møtes under samme tak. Plassert ved den strømmende Akerselva i hjertet av Oslo, tilbyr huset ikke bare et samlingspunkt, men også rimelige møtefasiliteter. 

Vil du låne et møterom? 

Vil du låne et møterom? Huset tilbyr møteromsfasiliteter i underetasjen med kapasitet for 8 til 16 personer og et større område i første etasje for arrangementer med opptil 100 deltakere. Atriumet gir plass til sceneoppsett, og et fullt utstyrt storkjøkken og kafé vil støtte husets arrangementer og daglige aktiviteter. 

Et fyrtårn for frivillighet 

Med dørene vidåpne fra 1. august, streber Frivillighetens Hus etter å bli et fyrtårn for både faste og flytende leietakere, samt andre frivillige organisasjoner som søker inspirerende møterom. Bli med og sett din kurs mot denne nye havnen for frivillighet, innovasjon, og fellesskap. 

Publisert