Til hovedinnhold
Styreleder Isa Maline Isene med tekopp snakker til et digitalt møte på laptop
Isa Maline Isene, styreleder i LNU. Foto: Sverre Øygarden Eikill, LNU

Fredagskaffe: Høsten 2021

Når vi ikke lenger er samlet på fysiske møter mister vi de uformelle møteplassene som gjerne oppstår i pausene, over en kopp kaffe og en kjeks. Dermed mister vi mye av den uformelle, men svært verdifulle, praten om felles utfordringer og erfaringer.   

Vi inviterer derfor til digitale treff der man kan snakke om smått og stort. Vi setter et tema for hvert møte, men det vil også være rom for å diskutere andre saker som opptar dere.   

Høsten 2021 – åpne opp igjen eller fortsette å holde koken?  

Tiden fremover er veldig usikker. Vi skal bruke timen vår denne fredagskaffen på å se litt fremover og tenke på hva vi kan gjøre ved ulike scenario. Hva er det første som skjer etter sommeren i organisasjonen din? Hvordan kan man aktivisere medlemmer og tillitsvalgte, særlig de nye? Hvordan kan vi planlegge høsten?

Vi i LNU har ikke en fasit på hvordan man gjør dette. Målet med Fredagskaffe er at dere i organisasjonene skal kunne diskutere dette med hverandre, og lære av hverandre sine erfaringer. Vi i LNU vil komme med våre tanker og de tipsene vi har.   

Praktisk info

Har du et forslag til tema for fremtidige Fredagskaffer? Send en epost til styreleder Isa, isa@lnu.no.   

Disse samlingene er kun for LNUs medlemsorganisasjoner. Vi sikter oss først og fremst inn på at dette er et tilbud for generalsekretærer og styreledere, eventuelt andre med tungt ansvar i en av LNUs medlemsorganisasjoner.   

Påmeldingsfrist er 11. juni kl. 12:00.

Møteplan:  

13:00 – 13:10 Innledning ved LNU.   

13:10 – 13:40 Diskusjon om dagens tema i mindre grupper.   

13:40 –14:00 Felles diskusjon om dagens tema. 

Påmelding 

Fill out my online form.

Publisert