Til hovedinnhold

Ingen skal være redde for å være seg selv

Ingen skal være redde for å være den de er. Skytingen i Oslo natt til 25. juni er et alvorlig angrep på det. Vi i LNU står sammen med alle som er redde i dag, og tenker på alle som er rammet av denne brutale hendelsen.

Grunnfjellet i barne- og ungdomsorganisasjonene er den felles troen vår på demokrati, engasjement og likeverd. Sammen lager vi fellesskap der alle kan være seg selv og dyrke det de brenner for – med gjensidig respekt for at andre ikke alltid er enige med oss selv. Det er verdier det er verdt å forsvare, som det er alvorlig at nå blir angrepet.

LNU er forferdet over de grusomme hendelsene. I et demokrati er det ikke rom for terror eller vold, og i et demokrati kan alle elske den de vil og være den de er. Vi står sammen med alle som på en eller annen måte er rammet av hendelsene.

Har organisasjonen din spørsmål, trenger bistand eller noen å snakke med? Ta gjerne kontakt med Generalsekretær Martine Tønnessen ( martine@lnu.no)  eller Styreleder Margrete Bjørge Katanasho (margrete@lnu.no) .

Vi håper alle tar ekstra godt vare på hverandre i dag.

 

Margrete Bjørge Katanasho, Styreleder i LNU.

Publisert