Til hovedinnhold

Bli med i ungdomspanel hos UNICEF Norge

Vil du være med og lage en undersøkelse om hvordan familiefattigdom rammer barn og unge? UNICEF Norge trenger din hjelp! 

LNU har blitt invitert av UNICEF Norge til å oppnevne 3 deltakere til et ungdomspanel. Panelet skal lage en spørreundersøkelse for ungdom i alderen 13- 19 år. Dette er en del av UNICEF sitt arbeid med U-report.  

U-report lar barn og unge dele meninger, svare på spørreundersøkelser og ta opp viktige temaer – helt anonymt. Resultatene og meningene som kommer inn vil bli delt med politikere, myndighetene og andre som kan bidra til å gjøre Norge til et enda bedre sted å vokse opp for barn og unge. U-Report brukes av UNICEF i over 70 land for å få folks mening om ulike saker.

Temaet for undersøkelsen i 2024 er familiefattigdom og hvordan det påvirker barn og unge i Norge. Her kan du lese mer om spørreundersøkelsen U-report. 

UNICEF har skissert at deltakere i panelet skal delta i 3 – 5 workshops fra perioden februar 2024 – juni 2024. Workshopene vil foregå på UNICEF Norges kontor i Nydalen i Oslo. Det er ønskelig at workshopene skal gjennomføres på hverdager, men tidspunkt er fleksibelt og kan justeres etter panelets ønske. Workshopene vil ta maks 3 timer hver gang. Det vil serveres mat og drikke på samlingene. De som deltar i panelet, vil motta en attest fra UNICEF.

For å delta må du være mellom 13 og 19 år gammel og du må bo i Oslo-området. Vi oppfordrer alle som er interessert i å bidra til å skape en endring for andre barn og unge om å søke.  

 

Du søker ved å fylle ut skjemaet under her, og søknadsfrist er søndag 18.februar kl.23:45.

Publisert