Til hovedinnhold
Styreleder Isa Maline Isene med tekopp snakker til et digitalt møte på laptop
Isa Maline Isene, styreleder i LNU. Foto: Sverre Øygarden Eikill, LNU

Fredagskaffe: Kreativitet og innovasjon i organisasjoner

Det er fint å kunne sparke i gang et nytt LNU-år sammen! I 2020 ble det vanskeligere å holde på fellesskapet i barne- og ungdomsorganisasjonene – men det har vi ikke tenkt til å la skje i 2021!    

Når vi ikke lenger er samlet på fysiske møter mister vi de uformelle møteplassene som gjerne oppstår i pausene, over en kopp kaffe og en kjeks. Dermed mister vi mye av den uformelle, men svært verdifulle, praten om felles utfordringer og erfaringer.   

Vi inviterer derfor til digitale treff der man kan snakke om smått og stort. Vi setter et tema for hvert møte, men det vil også være rom for å diskutere andre saker som opptar dere.  

Kreativitet og innovasjon

På fredagskaffen skal vi snakke om kreativitet, innovasjon og det å sette en retning for organisasjonenHva trenger du kreativitet til i din organisasjon?  Hvordan kan man være kreativ og innovativ under korona, men også i normal situasjonen?

Vi i LNU har ikke en fasit på hvordan man gjør dette. Målet med Fredagskaffe er at dere i organisasjonene skal kunne diskutere dette med hverandre, og lære av hverandre sine erfaringer. Vi i LNU vil komme med våre tanker og de tipsene vi har.  

Praktisk info

Vi har bestemt tema for denne samlingen, men har du et forslag til tema for fremtidige Fredagskaffer send det på e-post til styreleder Isa, isa@lnu.no.   

Disse samlingene er kun for LNUs medlemsorganisasjoner. Vi sikter oss først og fremst inn på at dette er et tilbud for generalsekretærer og styreledere, eventuelt andre med tungt ansvar i en av LNUs medlemsorganisasjoner.  

Finn frem kaffekoppen, sett deg godt til rette og bli med på en hyggelig time 😊   

Møteplan:

11:00 – 11:10  Innledning ved LNU.   

11:10 – 11:35 Diskusjon om dagens tema i mindre grupper.   

11:35 –11:50 Felles diskusjon om dagens tema. 

11:50 – 12:00 “Åpent gulv”  

Påmelding

Fill out my online form.

Publisert