Til hovedinnhold
Tastatur og kaffe

Fredagskaffe med LNU

Velkommen til fredagskaffe for styreledere og generalsekretærer – en uformell og hyggelig prat sammen med LNU. 

Det er fint å kunne sparke i gang et nytt LNU-år sammen! I 2020 ble det vanskeligere å holde på fellesskapet i barne- og ungdomsorganisasjonene – men det har vi ikke tenkt til å la skje i 2021!   

Når vi ikke lenger er samlet på fysiske møter mister vi de uformelle møteplassene som gjerne oppstår i pausene, over en kopp kaffe og en kjeks. Dermed mister vi mye av den uformelle, men svært verdifulle, praten om felles utfordringer og erfaringer.  

Vi i LNU ønsker i år å prøve noe nytt, som en slags erstatning for disse møtene. Vi inviterer til digitale treff der man kan snakke om smått og stort. Vi setter et tema for hvert møte, men det vil også være rom for å diskutere andre saker som opptar dereI første omgang har vi satt opp ett møte 22.januar kl.13-14, og ett møte 19. februar kl.13-14. Hvis vi ser at dette er et tilbud som blir satt pris på vil vi fortsette med møter ca en gang i måneden fremover.  

Vi har bestemt tema for det første møtet, men vi ønsker at dere i organisasjonene skal komme med forslag til tema for neste samling. Har du et forslag til tema send det på e-post til styreleder Isa, isa@lnu.no.

Disse samlingene er kun for LNUs medlemsorganisasjoner. Vi sikter oss først og fremst inn på at dette er et tilbud for generalsekretærer og styreledere, eventuelt andre med tungt ansvar i en av LNUs medlemsorganisasjoner. 
 
Finn frem kaffekoppen, sett deg godt til rette og bli med på en hyggelig time!
 
Møteplan: 

  • Innledning ved LNU.  
  • Diskusjon om dagens tema i mindre grupper.  
  • Felles diskusjon om dagens tema.  
  • “Åpent gulv” 

Tema for første møte:  
“Landsmøter og sommerleir 2021 –Hva gjør vi?”  
Vi vil høre deres tanker og refleksjonerog vi ønsker at dere skal få sparre med hverandre og høre hva andre har tenkt.  
 
Tid:  
Fredag 22.01.2021 
Klokken 13:00-14:00 

Påmeldingsfrist: torsdag 21. januar kl. 09:00.

Påmelding

Fill out my online form.

Publisert