Laster Hendelser

1. oktober 2019 kl 12:0014:00

Bærekraftig engasjement

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Hvordan skaper man en organisasjonskultur hvor frivillige ikke sliter seg ut?

Å være frivillig eller tillitsvalgt i en organisasjon er noe av det morsomste man kan bruke fritiden sin på. Samtidig vet vi at unge i dag har mye å gjøre, og at mange forteller at de er slitne og stressa. Hvordan kan din organisasjon legge til rette for at unge skal få mestre og engasjere seg uten å bli utslitt?

På kurset lærer du

På kurset skal vi snakke om både grensesetting og stressmestring, men også det å bygge en organisasjonskultur hvor det er lov å bli sliten – men vi unngår at folk sliter seg ut.

Kurset passer for

Dette kurset er først og fremst tilpasset deg som er ansvarlig for andre frivillige i en barne- og ungdomsorganisasjon, men også deg som kanskje ikke har lyst til å slite deg ut selv.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp