Til hovedinnhold

Excel for «ikke nybegynnere»

xxx
22.11.2023 (09:00 – 12:00)

Bli kjent med Excel som arbeidsverktøy og lær nyttige tips og triks for en enklere organisasjonshverdag. Dette kurset bygger på at man har jobbet litt med Excel tidligere.

Excel kan brukes til så mangt – for eksempel økonomirapportering, deltakerlister til arrangementer og timelister. Dette kurset er ment som et kurs for de som har jobbet litt med Excel før. Vi starter ikke helt på bunnen, og går litt lenger enn i vårt nybegynnerkurs. Du vil lære nyttige tips og triks for mer effektivitet og struktur i arbeidet. Målet er at du skal kunne gå litt videre fra grunnleggende bruk av Excel. 

På dette kurset lærer du 

  • Om Excel som arbeidsverktøy 
  • Funksjoner for å effektivisere arbeidsflyten 
  • Sortering og strukturering av data (tabeller) 
  • Presentasjon av data (statistikk, diagrammer) 

Slik foregår kurset 

Kursholder viser de ulike metodene på skjerm. Hver enkelt deltaker har med egen datamaskin som de jobber på. Du må ha Excel installert før du kommer. Skriv i påmeldingen om det er noe spesifikt du ønsker å lære. 

Kurset passer for 

Kurset passer for deg som er sentralt tillitsvalgt eller ansatt i en barne- og ungdomsorganisasjon og som ønsker å få en innføring eller oppfriskning i Excel. Det er en fordel om du har gjort deg kjent med programmet på forhånd. 

Kursholdere 

Ragnhild Bjørkum Vassbotn, assisterende generalsekretær i LNU og  Ingrid Louise Grøntvedt, organisasjonsrådgiver  

 

Påmelding her