Til hovedinnhold

Excel – Nyttige formler for støtteordninger

xxx
4.06.2024 (09:00 – 12:00)

Bli kjent med Excel som arbeidsverktøy og lær nyttige tips og triks for bruk av Excel i søknadsskriving og -rapportering. Dette kurset bygger på at man har jobbet med Excel tidligere.

Excel kan brukes til så mangt – for eksempel datagrunnlag til søknadsskriving og rapportering (for eksempel Frifond organisasjon), herunder medlemslister, deltakerlister og budsjett/regnskap. Dette kurset er ment som et kurs for de som har jobbet noe med Excel før. Du vil lære nyttige tips og triks for mer effektivitet og struktur i arbeidet med søknadsskriving og -rapportering.   

På dette kurset lærer du 

  • Funksjoner for å effektivisere arbeidsflyten, herunder HVIS-formler, ulike SUMMER-formler og ANTALL-formler 
  • Funksjoner for å slå sammen eller splitte opp tekst i celler 
  • Sortering og strukturering av data (filtrering av tabeller) 
  • Presentasjon av data (enkle diagrammer) 

Slik foregår kurset 

Kursholder viser de ulike metodene på skjerm. Hver enkelt deltaker har med egen datamaskin som de jobber på. Du må ha Excel installert før du kommer. Du vil få tilsendt en arbeidsfil på starten av kurset som du skal arbeide i. Ta også gjerne med deg lister eller andre Excel-filer du bruker i søknads- og rapporteringsarbeid dersom det er noe du ønsker hjelp til med disse filene konkret. 

Kurset passer for 

Kurset passer for deg som er sentralt tillitsvalgt eller ansatt i en barne- og ungdomsorganisasjon og som jobber med søknadsskriving og -rapportering. Du bør ha jobbet med Excel tidligere. 

Kursholdere 

Ragnhild Bjørkum Vassbotn, assisterende generalsekretær i LNU  

Praktisk informasjon 

Tidspunkt: Tirsdag 04.06.2024. Klokken 09:00 – 12:00  

Sted

LNUs lokaler i Kolstadgata 1, 0652 Oslo 

Påmelding