ForsidenUtlysningerMedlemssekretær

Natur og Ungdom søker medlemssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 26.05.2019
HeltidFast stilling

Vil du være med å styrke medlemsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har ledig fulltidsstilling som medlemssekretær med søknadsfrist søndag 26. mai.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med rundt 8000 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig en 100% stilling som medlemssekretær, med arbeidssted i Oslo.

To medlemssekretærer har sammen hovedansvaret for drift av medlemsarbeidet i organisasjonen. Dette innebærer drift av medlemsregisteret, medlemspleie, utsendinger av kontingentkrav og utsendinger til medlemmer, koordinering av vervearbeid og innkreving av støtte fra faste givere. Den ledige stillingen innebærer en økning i stillingskapasiteten vår på medlemsarbeid, og skal særlig ha ansvar for å opprettholde høye innmeldingstall og sørge for medlemspleie av nye medlemmer etter vårens medlemsvekst.

Vervearbeid i Natur og Ungdom gjøres av frivillige aktive medlemmer over hele landet, som verver for å styrke organisasjonens gjennomslagskraft i viktige miljøsaker, få flere aktive medlemmer i lokallagene og styrke miljøengasjementet blant ungdom.

Arbeidet med medlemsregisteret innebærer registrering av nye medlemmer, oppdatering av informasjon og innkreving av kontingenter. Natur og Ungdom samarbeider med Naturvernforbundet om medlemsregister, og medlemssekretærene vil samarbeide med dem for å finne løsninger for automatisering og effektivisering av medlemsregisteret.

Vi søker deg som

  • Er strukturert, ansvarsfull og selvstendig i arbeidet
  • Er god til å samarbeide om både rutiner og prosjekter
  • Har erfaring eller gode ideer om vervearbeid og medlemspleie
  • Har sterkt miljøengasjement og interesse for organisasjonsdrift

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, nye venner og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe for miljøengasjert ungdom og bidra til miljøseire.

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes etter avtale med minst 21.000 kr brutto/mnd.

Søknadsfrist er søndag 26. mai. Tiltredelse er i juni, juli eller august og avtales nærmere.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:

Therese Hugstmyr Woie (daglig leder) – 907 27 377 eller dagligleder@nu.no
Maren Langenkamp (medlemsssekretær) – 23 32 74 05 eller marenl@nu.no

Publisert 8. mai 2019

Topp