ForsidenUtlysningerOrganisasjonsrådgiver

LNU søker organisasjonsrådgiver

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 05.01.2020
HeltidFast stilling

Vi søker en god formidler og organisasjonsutvikler for å styrke LNUs kompetansearbeid overfor barne- og ungdomsorganisasjonene i Norge.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 98 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.

Her leser du mer om hvordan det er å jobbe i LNU.

LNU tilbyr kompetanseopplegg til medlemsorganisasjonenes sentralledd som svarer på deres felles utfordringer, og som de ikke har tilgang til fra andre. Kompetansearbeidet vårt bidrar også til at organisasjonene kan bygge nettverk og lære av hverandre gjennom erfaringsutveksling. 

Organisasjonsrådgiver er en av to stillinger knyttet til LNUs kurs- og kompetansearbeid. Stillingen inngår i avdeling for kompetanse og interessepolitikk.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Planlegge, utvikle og gjennomføre kurs, veiledning og annet kompetansearbeid overfor LNUs medlemsorganisasjoner
  • hovedansvar for LNUs nyutvikling av kompetansearbeid for å styrke barne- og ungdomsorganisasjonenes arbeid med bærekraftsmålene
  • rapporteringsansvar for deler av LNUs kompetanseprosjekter
  • videreutvikle LNUs medlems- og kompetansearbeid med nye arbeidsmetoder og på nye saksområder

Vi søker deg som har pedagogisk kompetanse og/eller erfaring med kompetanseutvikling i organisasjoner. Du har bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten, gjerne på ledernivå. Erfaring med relevante tema som bærekraft, mangfold eller organisasjonsutvikling teller positivt, og erfaring med digitale kurs- og formidlingsplattformer er en fordel. Du trives i en rådgiverrolle og evner å formidle kompliserte tema på en forståelig og engasjerende måte. En selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning.

Hos oss i LNU får du

  • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
  • lønnsinnplassering mellom 437 000 kr og 505 000 kr i brutto årslønn
  • fleksibel arbeidstid
  • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden
  • god pensjonsordning

Ønsket oppstart er 24. februar 2020 eller etter avtale. Personer med innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass her.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder Kim Kantardjiev på 977 20 102 eller internasjonal rådgiver Kristoffer Kinge på 472 58 233.

Søknad med CV sendes innen søndag 5. januar på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 13. desember 2019

Topp