ForsidenUtlysningerOrganisasjonssekretær

Natur og Ungdom søker organisasjonssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 21.04.2019
HeltidFast stilling

Vil du arrangere seminarer og leirer, koordinere arbeid med lokal- og fylkeslag og ha hovedansvar for Natur og Ungdoms organisatoriske arbeid? Vi har ledig stilling som organisasjonssekretær.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som organisasjonssekretær, med arbeidssted i Oslo. Tiltredelse er i mai.

Organisasjonssekretæren har hovedansvar for det organisatoriske arbeidet til Natur og Ungdom. Dette innebærer planlegging og oppfølging av årsplaner og strategier i sentralleddet. Organisasjonssekretæren står også for arrangering av Natur og Ungdoms nasjonale arrangementer, som sommerleir og landsmøte – både det praktiske og logistiske, og mobilisering, program og informasjon. Videre koordinerer den ansatte fylkessekretærenes arbeid ute i fylkes- og lokallag, gjennom jevnlig kontakt og møter. Stillingen har altså noen personaloppgaver. Organisasjonssekretæren deltar på møter i arbeidsutvalget, og deltar med det i Natur og Ungdoms ledelse. Organisasjonssekretæren skal være en drivkraft i både utvikling og daglig drift av organisasjonen.

Jobben krever at du er løsningsorientert og idérik, og at du kan jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vi ser etter en person som kan motivere andre, og som har god oversikt og struktur. Erfaring fra organisasjonsarbeid og miljøengasjement vil være en fordel.

Vi søker deg som

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Er kreativ og initiativrik
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom
  • Arbeidssted vil være i Oslo.

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes etter avtale, med minst 21.000 kr brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 21. april. Ansettelse skjer på landsstyremøtet 11.-12. mai. Om mulig legges det opp til opplæring allerede fra midten av mai.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller dagligleder@nu.no
Solveig Skaugvoll Foss (organisasjonssekretær): 412 21 466 eller solveigf@nu.no

Publisert 19. mars 2019

Topp