ForsidenUtlysningerRegionsekretær

Natur og Ungdom søker regionsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 06.05.2018
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har ledige stillinger som regionsekretær.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledige stillinger som regionsekretær, med kontorplass i Oslo og mye reising rundt i landet.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap ot utbetalinger. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du både arbeide i gruppe med organisasjonssekretæren, med regionsekretærene i resten av landet, og sammen med fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du kan jobbe selvstendig, og gir samtidig stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo, og du vil få oppfølgeransvar for tre fylker. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er søndag 6. mai. Ansettelse skjer av landsstyret første helga i juni. Tiltredelse er fortrinnsvis i midten av juni, men avtales nærmere. Det legges opp til sommerferie i tre-fire uker i juli/august. Vi har tre ledige stillinger i denne posisjonen, og vil ansette tre personer. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no innen 6. mai

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte oss:
Om prosessen: Anna Olerud (daglig leder): 991 12 931 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Bendik Woie (organisasjonssekretær): 417 63 508 eller bendikw@nu.no

Publisert 13. mars 2018

Topp