ForsidenUtlysningerRegionsekretær

Natur og Ungdom søker regionsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.05.2020
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har ledig stilling som regionsekretær, med søknadsfrist søndag 24. mai.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 9000 medlemmer og over 60 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionsekretær, med kontorplass i Oslo og mye reising rundt i landet.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vi søker deg som

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo, og du vil få oppfølgeransvar for to fylker. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med minst 22 000 kr brutto/mnd.

For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

Søknadsfrist er søndag 24. mai. Tiltredelse er i juni, juli eller august og avtales nærmere.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe:
Om prosessen: Johanne Frost Klepp (daglig leder): 41348305 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Erik Rindal Holden (organisasjonssekretær): 92468019 eller erikh@nu.no

Publisert 4. mai 2020

Topp