Til hovedinnhold
Frivillighetens år

Frivillighetsfest i parken

Fest og moro i parken, 25. august

LNU vil samle barne- og ungdomsorganisasjonene til en storstilt fest i parken 25. august i Sofienbergparken – der vi håper at din organisasjon vil bidra. Dette er en mulighet for å vise frem aktiviteten deres og treffe på både støttespillere og potensielle medlemmer. Det vil være anledning til å få sin egen plass på festivalområdet og også en mulighet til søke penger fra LNU for utgifter til festivalplassen (telt, utstyr el.l.).

Vi ønsker å gi dere muligheten til å vise dere frem og vil derfor oppfordre alle til å vise frem aktiviteter, enten det er et debatt-torg, kurs i å tenne bål, musikk eller noe helt annet: det viktigste er at besøkende skjønner hvorfor dere er engasjerte i organisasjonen.

Fra klokken 12:00 – 15:00 vil vi invitere skoler til å komme på besøk og LNU vil også stå for en demokrati-sti, der barn og unge kan løse oppgaver og besøke organisasjoner som lærer dem om demokratiet vårt. Her vil det være mulig å få vist seg frem for mange potensielle medlemmer.

Fra klokken 16:00 – 19:00 vil festen være åpen for alle, og frivilligheten skal virkelig få skinne. Alle våre organisasjoner er velkommen – det viktigste er at vi får vist frem hvilken bredde man kan få utløp for sitt engasjement i.

Det vil være mulighet for å bruke scene – men det er begrenset kapasitet, så gi oss gjerne beskjed hvis dere ønsker dette.